Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru persoane au fost rănite, printre care un copil de 3 ani, în accidentul de pe DN2. Cum s-a petrecut accidentul

ro

07 Oct, 2018 21:36 803 Marime text
Patru persoane au fost rănite, printre care un copil de 3 ani, în urma unui accident rutier petrecut duminică seară, pe DN 2, în zona localităţii Mărăcineni, în care au fost implicate patru autoturisme, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău citat de Agerpres.ro

Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu, a declarat că şoferul unei maşini staţionate pe marginea DN 2, un bărbat de 28 de ani din localitatea Zilişteanca, nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc şi a acroşat un autoturism care circula în acelaşi sens de mers, de la Buzău către Râmnicu Sărat.

"În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu alte două vehicule şi ulterior s-a răsturnat. Din evenimentul rutier a rezultat rănirea a patru persoane, printre care şi un copil în vârstă de 3 ani, care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău", a precizat reprezentantul IPJ Buzău.


Conform acestuia, poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind în derulare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii