Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru nave NATO vor intra în Marea Neagră

ro

03 Sep, 2014 13:50 1994 Marime text
Patru nave NATO ar urma să intre până la 7 septembrie în apele Mării Negre, regiunea cea a fost vizitată în ultima perioadă de mai multe nave de război, în contextul situației tensionate din Ucraina, scrie Realitatea.net, citând o sursă militar-diplomatică rusă, invocată de ITAR-TASS.

Conform sursei citate de agenția de presă rusă, sub rezerva anonimatului, sunt luate în calcul distrugătorul american USS Ross, fregata franceză Commandant Birot, fregata spaniolă Juan de Bourbon și fregata canadiană Toronto. În ceea ce priveşte ordinea sosirii lor, primele două nave vor intra în apele Mării Negre, astăzi, 3 septembrie, urmând ca celelalte două să sosească în zonă la 6 septembrie, mai relatează Realitatea.net.

În contextul situației tensionate din Ucraina, în apele Mării Negre au sosit în ultima perioadă mai multe nave de război dotate cu rachete și echipamente de ultimă generație, precum distrugătoarele americane USS Donald Cook și USS Truxtun, fregata americană USS Taylor și fregatele franceze Dupleix și Dupuy de Lome, mai transmite Realitatea.net.

sursă foto: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii