Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru mașini implicate într-un grav accident rutier pe DN1 în zona Breaza. Cel puțin două persoane decedate. Printre victime sunt și cetățeni olandezi (galerie foto)

ro

07 Oct, 2018 16:14 6131 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază pe DN1 în apropiere de Breaza. Din primele informații sunt victime încarcerate.

Potrivit ISU Prahova la fața locului intervine o autospecială cu apă și spumă de la Comarnic, 3 Descarcerări, 3 SMURD, o autospecială de transport persoană și victime multiple și 26 de pompieri. 

Patru autoturisme au fost implicate în accident, patru victime încarcerate și două persoane în stop cardiorespirator.

O tânără de 20 de ani a fost diagnosticat cu fracturi la ambele mâini și picioare, o femeie de 51 ani cu fracturi Coloană și femural, un tânăr de 19 ani cu traumatism toracic și coloana, iar pentru 2 cetățeni olandezi găsiți în stop cardio respirator au fost executate manevre descarcerare, din păcate fără succes fiind declarați decedați.

Un al treilea cetățean tot olandez este în stare gravă. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Prahova, pe DN1 Ploieşti – Braşov, în localitatea Breaza(kilometrul 94), a avut loc un accident rutier. Cauza probabilă a fost pătrunderea pe contrasens. Din cauza numărului mare de autovehicule, în zona accidentului, se circulă în coloană în ambele sensuri.

Pe timpul acordării îngrijilor medicale  traficul va fi oprit total.

Traficul se desfăşoară alternativ, prin dirijare, estimându-se că acesta va reveni la normal în 45 - 60 de minute.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii