Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru femei vor reprezenta judeţul Constanţa în Parlament

ro

03 Dec, 2008 21:08 894 Marime text

Judeţul Constanţa va fi reprezentat în Parlament de patru femei, restul mandatelor fiind câştigate de bărbaţi. Cele patru doamne, trei de la PSD şi una de la PD-L, îşi vor desfăşura activitatea în legislativ alături de zece domni care au obţinut mandate de parlamentar pentru judeţul nostru. Social-democrata Manuela Mitrea, de profesie jurist, a reprezentat în ultimii opt ani judeţul Mehedinţi. Cristina Dumitrache (PSD) va trebui să renunţe la funcţia de consilier în Consiliul Judeţean Constanţa în favoarea celei de deputat.

Antonella Marinescu (PSD), membru al Consiliului Local Municipal Constanţa, a devenit în 2003 membru PSD, alăturându-se echipei Mazăre, iar în 2006 a fost aleasă preşedinta Organizaţiei Municipale de Femei a PSD Constanţa, funcţie pe care o deţine şi în prezent. Totodată, este membru al Consiliului Local Municipal Constanţa, la al doilea mandat.

A patra femeie deputat, democrat-liberala Maria Stavrositu, asistent universitar în cadrul Universităţii "Ovidius" Constanţa", în prezent fiind manager al unei companii de familie. Secretar general al Organizaţiei Municipale a PD-L Constanţa, democrat-liberala este, în momentul de faţă, doctorand al Universităţii "Ovidius". În urma alegerilor din 30 noiembrie, în judeţul Constanţa Alianţa PSD - PC va avea şapte parlamentari, PD-L patru şi PNL trei, cinci social-democraţi obţinând mandatele cu peste 50% din voturi.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii