Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pasagerii avionului Airbus 318 au plecat spre Dubai

ro

29 Oct, 2011 16:06 1279 Marime text
Pasagerii avionului Airbus 318 al companiei Jet Aviation care a aterizat, vineri, în condiţii de urgenţă pe Aeroportul de la Mihail Kogalniceanu au fost preluaţi după aproximativ şapte ore de aşteptare. Purtătorul de cuvânt al aeroportului, Adrian Jiga, a declarat, sâmbătă, că cei trei pasageri care se aflau în avionul companiei Jet Aviation au continuat deplasarea spre Dubai, fiind preluaţi de o altă aeronavă care a sosit vineri seara de la Sofia. Până când au fost preluaţi, pasagerii - oameni de afaceri - au aşteptat în aeronava cu probleme tehnice, fără a fi necesară transportarea lor la un hotel din Constanţa.

Cei cinci membri ai echipajului au rămas la aeroportul constănţean, compania aeriană unde ei sunt angajaţi urmând să decidă dacă vor continua deplasarea cu acelaşi avion, după ce va fi reparat, sau vor fi preluaţi de o altă aeronavă.

Vineri, la ora 14,39, un avion Airbus 318 al companiei Jet Aviation a aterizat în condiţii de urgenţă pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, după ce un parbriz se spărsese şi exista pericolul depresurizării.

Aterizarea s-a făcut în condiţii de siguranţă maximă, fără ca cele opt persoane aflate în avion să fie rănite. Avionul circula pe ruta Hamburg - Dubai.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii