Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pasagera de pe triciclu, implicată în accidentul din zona magazinului Tomis din Constanţa, a murit

ro

24 Mar, 2019 08:34 8574 Marime text
Femeia care a fost transportată la spital în comă în cursul după-amiezii de sâmbătă, în urma unui accident care s-a produs pe strada Constantin Brătescu, dinspre bulevardul Tomis, a murit. Confirmarea a venit din partea cadrelor medicale.

Reamintim că sâmbătă, 23 martie, un accident s-a produs în zona magazinului Tomis, fiind vorba de un triciclu condus de către un bărbat. Pasagera de pe tricilu a fost rănită grav, fiind transportată în comă la spital. În timpul nopţii, însă, din păcate, aceasta s-a stins. Femeia avea 35 de ani şi suferise un traumatism abdominal deschis.

Oficial de la IPJ Constanța

Potrivit IPJ Constanța în această după amiază, la ora 16.10 un bărbat a condus un tricilu pe strada Constantin Brătescu, dinspre bulevardul Tomis. În momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Mihai Viteazu nu a respectat indicatorul Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un auto Dacia, condus de un bărbat pe strada Mihai Viteazu dintre bd Tomis, dar și cu un autoturism Volkswagen condus de un bărbat pe strada Mihai Viteazu dintre bd. Mamaia. 

În accident a rezultat vătămarea corporală gravă a pasagerei de pe triciclu și a celor doi bărbați, conducători auto. 

Citeşte şi
Accident rutier urmat de incendiu în Constanța la intersecția străzilor Mihai Viteazu cu Constantin Brătescu. Mai multe victime. O judecătoare, rănită grav (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii