Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidul M10, despre şedinţa de mâine a CJC

ro

28 Oct, 2015 15:06 1982 Marime text
Partidul M10 apreciază că în ședința programată mâine, Consiliul Județean Constanța poate face un mare pas în normalizarea activității, reprofesionalizarea și revenirea Bibliotecii Județene Constanța la standarde de performanță culturală și instituțională.
 
„Prin aprobarea rezultatului concursului, a proiectului de management și a duratei pentru care se va încheia acesta, consilierii județeni pot da Cezarului ce este al Cezarului, adică un profesionist de top la conducerea Bibliotecii Județene, în persoana doamnei Corina Mihaela Apostoleanu, se precizează într-un comunicat remis ZIUA de Constanţa.
 
Partidul M10 a luat act și de faptul că în cadrul aceleiași ședințe, consilierii județeni vor aproba comisia pentru evaluarea finală a managementului de la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”, precum și a regulamentului cadru de organizare și desfășurare a evaluării finale a managementului domnului Vasile Gherghilescu. În contextul susținerii puținelor acte de cultură de calitate din ultimii 12 ani, Partidul M10 apreciază că menținerea domnului Vasile Gherghilescu în fruntea Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” este vitală pentru funcționarea acestei instituții la standarde de performanță.
 
De asemenea, pentru ședința de mâine, M10 consideră că aleșii județeni ar trebui să studieze și să voteze cu maximum de atenție proiectele ce se referă atât la controversata activitate a Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, cât și la rectificarea bugetului județean, precum și să solicite o listă nominală a tuturor persoanelor care locuiesc în blocul L4, situat în municipiul Constanța, Aleea Magnoliei nr. 2, dar și lămuriri cu privire la motivele schimbării destinației inițiale a imobilului menționat, din cea de locuințe pentru artiști, în cea de locuințe pentru angajații Consiliului Județean Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii