Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcul arheologic de lângă Primăria Constanța, o mare de bălării neîngrijite și gunoaie (galerie foto)

ro

12 Jul, 2016 08:27 2467 Marime text
Vrem parcuri! Vrem un oraș curat și îngrijit! Vrem să fim mândri de orașul nostru de la mal de mare. Vrem să îmbătrânim frumos și să găsim băncuțe în parcuri unde să ne odihnim trupurile obosite sau pur și simplu să ne odihnim după o zi de muncă. Constanța a tot fost schilodită de băncile din parc, de coșurile de gunoi. E trist, așa-i? Oamenii s-au plâns mereu, dar nu s-a auzit probabil până la administrația publică locală, că altfel nu înțelegem de ce nu au acționat în toți anii ăștia. De fapt, cumva s-a acționat, însă doar în sensul distrugerii anumitor parcuri.

Știm că există și oameni care susțin că un anumit mall e mai interesant decât un parc, însă viața noastră nu ar trebui să se împartă doar între shopping și muncă. Sănătatea și fericirea cântăresc mai mult.

Un constănțean indignat, O. Nick, a postat niște imagini relevante pe Facebook pentru a demonstra cam în ce hal este unul din parcurile Constanței. Aici găsim bălării de toate soiurile, gunoaie aruncate la întâmplare și cabluri electrice!
 

”Atracție turistică - Parcul arheologic Primăria Constanța. Nu călcați iarba, parcul este păzit! Căutați băncile prin bălării. PS: nu veți găsi!”, scrie omul cu obidă.


Priviți imaginile și judecați singuri. 

Sursa Facebook
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii