Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:55 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parastas pentru Nicoleta Cengher Au trecut doi ani de la tragedia din restaurantul Beirut (galerie foto)

ro

03 Apr, 2016 14:06 1304 Marime text
 
A mai trecut un de la tragedia din restaurantul Beirut, iar durerea și lacrimile nu contenesc să curgă. Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasilițeanu sunt îngeri de mult...
 
Încă un an de lacrimi, un an de suferinţă şi durere pentru familie şi prieteni... Doi ani de întrebări fără răspunsuri.
 
Familia Nicoletei Cengher a făcut parastasul de doi ani. Nicoleta absolvise Şcoala Populară de Artă și era studentă la Drept. Tânăra obţinuse multe premii şi distincţii la concursurile muzicale din ţară şi participase la numeroase festivaluri.

„Frumoasa noastră ai fost şi vei rămâne mereu în inimile noastre, în inimile celor pe care i-ai iubit, i-ai preţuit. S-au adunat la căpătâiul tău prieteni, colegi şi oameni care te iubesc în continuare... Odihneşte-te în pace scump copil”, s-a scris pe pagina de Facebook realizată în memoria Nicoletei.

 
Conform anchetatorilor, în seara zilei de 5 aprilie 2014, în jurul orei 22.30, s-a produs un incendiu la restaurantul Beirut, situat în municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis. Urmarea incendiului a fost decesul celor trei tinere. Celelalte două fete care au murit în tragedia de la Constanţa erau dansatoare. Nicoleta Vasilițeanu avea 23 de ani şi era din Constanţa, iar Mihaela Tucă avea 24 de ani şi era din Mangalia.

Foto: Facebook

Citeşte şi Noaptea blestemată de la Beirut: Detalii exclusive din dosar! Ce le-a declarat magistraţilor George Karam

Ti-a placut articolul?

Comentarii