Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pachete de ţigarete transportate ilegal, ridicate de poliţişti. Şoferul a încercat să fugă

ro

06 Feb, 2018 12:57 1214 Marime text
Poliţiştii din Mureş au identificat, în trafic, un autovehicul în care erau transportate 1.488.000 de ţigarete. Conducătorul auto, care și-a abandonat mașina, a fost urmărit de polițiști, fiind prins și reţinut.
 
La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 21.00, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au identificat în trafic o autoutilitară, condusă de un bărbat de 45 de ani. La efectuarea semnalului regulamentar de oprire, șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea spre municipiul Tîrgu Mureş. 
         
Imediat, echipajul de poliţie a pornit în urmărirea autoutilitarei, care a fost abandonată de către conducătorul auto, pe o stradă lăturalnică din oraşul Ungheni. Acesta a încercat să fugă, fiind urmărit de polițiști, iar la scurt timp a fost prins şi imobilizat.
 
La efectuarea controlului autoutilitarei, în interior au fost găsite, ascunse în spatele unor bagaje cu haine, mobilier şi aparatură electrocasnică, 159 de cutii din carton, ce conţineau cartuşe de ţigarete, fără banderole de marcaj fiscale, emise de autorităţile române.
 
Cutiile cu cele 1.488.000 de ţigarete (74.400 de pachete) au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoutilitara pusă sub sechestru asigurător.
 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prev. de Legea nr. 86/2006 privind Codul Vamal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş.


Sursă foto: Poliţia Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii