Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Ovidiu Brăiloiu va fi înmormântat mâine. Anunţul Parohiei din Eforie Nord

ro

08 Jun, 2017 14:05 12859 Marime text
În aceste momente, cortegiul funerar se îndreptă spre Constanţa. Fostul primar al primăriei Eforie, Ovidiu Brăiloiu, va fi înmormânat mâine, la cimitirul din Eforie Sud.
 
Sicriul va fi depus, azi, la capela bisericii din centrul localităţii Eforie Nord. Este vorba despre parohia ortodoxă Eforie Nord II, biserica Naşterea Maicii Domnului

Cortegiul funerar va porni mâine de la ora 12.00 de la capelă spre cimitirul unde îşi va dormi somnul de veci.
 

Citeşte şi Mesaj plin de emoţie al soţiei lui Ovidiu Brăiloiu după moartea acestuia

 

Anunţul parohiei din Eforie Nord:

Cu tristețe vă anunțăm că astăzi 7 iunie 2017 a plecat la cele veșnice domnul consilier parohial Ioan Ovidiu Brăiloiu, fost primar al orașului Eforie Nord între anii 2004-2016.

Va rămâne în memoria noastră prin sprijinul și dragostea pe care a arătat-o față de toate cultele din orașul nostru. În timpul mandatului său a ridicat trei așezăminte parohiale, a refăcut două case parohiale, s-a implicat în refacerea și înfrumusețarea locașurile de cult, biserici, geamii, case de rugăciune. Era mereu alături la momentele importante din viața bisericii, sprijinindu-ne la organizarea hramurilor, a diverselor activități sociale. La rugamintea noastră a ridicat locuințele sociale pentru cei rămași fără case.

La Biserica Naşterea Domnului din Eforie Nord ne-a sprijinit la lucrările de refacere a exteriorului bisericii. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Veșnică lui pomenire.


UPDATE: Sicriul a fost deja depus la capela bisericii Naşterea Maicii Domnului din centrul localităţii Eforie Nord.


 Citeşte şi:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii