Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Ioan Neculaie scapă de arestul preventiv pentru o cauțiune de 22,3 de milioane de lei

ro

18 Mar, 2016 18:46 2227 Marime text
 
Omul de afaceri Ioan Neculaie va părăsi în această noapte gratiile Poliției Brașov, unde se afla în arest preventiv din 15 februarie.
 
Însă acestuia urmează să i se aplice măsura controlului judiciar pe o cauține de 22,3 milioane de lei, a declarat, pentru Agerpres, unul dintre avocații omului de afaceri, Vladimir Ciolocu.
 
„Începând din 19 martie 2016, Ioan Neculaie se află sub control judiciar pe cauțiune de 22.300.000 de lei. Am constituit o ipotecă mobiliară pe un pachet de acțiuni pentru această cauțiune. Ministerul Public a considerat că nu se mai impune prelungirea arestului preventiv și a înlocuit măsura cu controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a declarat avocatul pentru agerpres.ro.
 
Astfe, pe o perioadă de 60 de zile Ioan Neculaie nu are voie să părăsească județul Brașov, să ia legătura cu persoanele implicate în dosar și alte reguli impuse de această măsură, a mai spus Vladimir Ciolacu.
 
Vă reamintim, că Neculaie este acuzat de procuroii DNA de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare și spălare de bani.



Sursa foto: radiocraiova.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii