Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omer Susli vrea să vândă fabrica de cărămizi din județul Constanța. Iată motivul legat de Praktiker

ro

27 Apr, 2016 04:01 5497 Marime text
 Antreprenorul de origine turcă Omer Susli (foto), care deţine firma Search Chemicals, cu activitate în domeniul construcţiilor, a vândut fabrica de cărămizi pe care o deţine în localitatea Berca, judeţul Buzău, companiei Wienerberger, liderul pieţei de profil din România, într-o tranzacţie care a inclus activele societăţii şi o carieră de argilă, potrivit ediției on line a cotidianului ziarul financiar.

Conform aceleiași surse Omer Susli vinde fabricile de cărămizi şi se concentrează pe retail (magazinele Praktiker).
 
„Eram în negocieri de un an şi două luni cu cei de la Wienerberger. Am primit propuneri din partea a cel puţin alte două companii pentru fabrica de la Buzău. Acolo aveam o sută de angajaţi şi înregistrăm rezultate nu extraordinare, dar bune. Mai avem o fabrică de cărămidă şi la Constanţa, dar cu siguranţă, dacă apare un client şi ne oferă banii pe care ni-i dorim, o vindem. Nu vom face asta în acest an, poate anul viitor. Oricum ne dorim să ne concentrăm pe retail, acolo unde se îndreaptă cea mai mare parte din energia noastră în prezent“, a spus pentru ZF Omer Susli, acţionar al Search Chemicals.
Reamintim că fabrica la care face referire Omer Susli este Prefab Construct din Cobadin.
SC Prefab Construct SRL a fost înființată în anul 2004 și are ca profil de activitate fabricarea elementelor de zidărie din argilă arsă, precum și orice alte operații de prestări servicii ce au legatură cu elementele de zidărie din argila arsa. De asemenea, compania SC Prefab Construct SRL fabrica țigle, cărămizi pline sau cărămizi eficiente, precum și alte produse pentru construcții din argilă arsă. Produsele din argilă arsă sunt extrase din perimetrul Cobadin, județul Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii