Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Olimpiade şcolare naţionale Performanţe deosebite pentru elevii Liceului „Lucian Blaga” din Constanţa

ro

15 May, 2014 11:04 2813 Marime text

Elevii Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Constanţa au participat, la jumătatea lunii aprilie, la etapele naţionale ale mai multor olimpiade şcolare. S-au întors cu rezultate remarcabile concretizate în numeroase premii şi menţiuni.
Un important premiu I a fost câştigat de Carmen Tănislăvescu şi Aida Matei, din clasa a VII-a C, la olimpiada naţională de cultură civică de la Timişoara, pentru proiectul evaluat cu nota maximă 10. De asemenea, la olimpiada naţională de biologie de la Drobeta Turnu-Severin, Cătălin Moroşanu din clasa a VII-a B a obţinut menţiune specială. Cu diploma de participare s-a întors, de la olimpiada naţională de religie de la Slatina, şi Andreea Bianca Popescu din clasa a IX-a B.
Alexandru Cătălin Todorean, din clasa a XI-a D a Liceului Teoretic „Lucian Blaga” a reprezentat România la finala internaţională a concursului „Schi-Tech Challenge” de la Londra.

,,Pentru că Multe lucruri nu pot fi indicate prin cuvinte, ci prin fapte (Herodot), apreciem rezultatele deosebite ale elevilor noştri şi-i felicităm din suflet dorindu-le performanţe şcolare din ce in ce mai bune şi pe viitor’’, a declarat directorul liceului, prof. Elisabeta Ana Iuliana Linea.

Urmează ca săptămâna viitoare alţi elevi să reprezinte Liceul „Lucian Blaga” din Constanţa la faza naţională a concursului Educaţie pentru Sănătate.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii