Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:06 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Ministerul Educației Naționale. În mai multe județe au fost suspendate cursurile școlare din cauza condițiilor meteo

ro

22 Mar, 2018 17:42 1560 Marime text
Potrivit informaţiilor furnizate de inspectoratele şcolare judeţene/Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), vineri, 23 martie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, cursurile şcolare sunt suspendate integral în judeţele Giurgiu, Dâmboviţa, Prahova, Teleorman, Buzău, Dolj, Călăraşi, Ilfov, Olt, Ialomiţa (cu excepţia grădiniţelor cu program prelungit) şi în municipiul Bucureşti, informează Ministerul Educației Naționale.
 
Informaţiile au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene/ISMB, în cursul zilei de astăzi, 22 martie (oră de referinţă: 15:00), în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situaţii de urgenţă.
 
Precizăm că, în situaţii deosebite, bine fundamentate, în funcţie de condiţiile climatice şi de specificul zonei şi al şcolii, inspectoratele şcolare judeţene şi/sau Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti pot aproba, la cererea conducerii unităţilor de învăţământ, modificări ale structurii anului şcolar. Acestea se pot aproba numai în măsura în care se asigură parcurgerea integrală a programelor şcolare. În cazurile de faţă, orele de curs vor fi recuperate, conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învăţământ cu aprobarea inspectoratelor şcolare judeţene, respectiv a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii