Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanţa, despre accidentul din această noapte de pe bulevardul 1 Decembrie. 12 maşini au fost avariate

ro

13 Feb, 2018 08:42 7027 Marime text
La data de 13 februarie a.c, ora 01.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, unde o femeie, în vârstă de 36 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie, din municipiu, dinspre bulevardul 1 Mai către bulevardul Ferdinand.

Potrivit IPJ Constanţa, femeia ar fi pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de beton de pe partea dreaptă a carosabilului, ulterior răsturnându-se și avariind nouă autoturisme, parcate în dreptul unui imobil de pe bulevardul 1 Decembrie.
     
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto.
     
În cauză, a fost întocmit dosar penal.

Citeşte şi:

Accident rutier grav, în Constanța, în zona Gării CFR. Mașini claie peste grămadă. Cum nu s-a mai văzut vreodată. 12 mașini avariate (galerie foto+video)

Urmele accidentului grav din această noapte, de pe bulevardul 1 Decembrie. Un bolid a avariat 12 maşini. Care este starea şoferiţei (fotoreportaj+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii