Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la DRDP Constanța. Se anunță din nou condiții nefavorabile şi noi depuneri de polei. Sfaturi pentru conducătorii auto

ro

26 Jan, 2019 15:22 1714 Marime text
Având în vedere prognoza meteorologică pentru această noapte care anunță din nou condiții nefavorabile şi noi depuneri de polei, reprezentanții DRDP Constanța roagă conducătorii auto să se informeze cu privire la starea drumurilor înainte să porneascăla drum, să aibă autovehiculul echipat corespunzător şi să conducă preventiv!

”Drumarii şi autoutilajele D.R.D.P. Constanța patrulează şi acționează permanent, astfel încât traficul rutier să se desfăşoare în condiții de siguranță.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga:www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR” - au transmis reprezentanții DRDP Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii