Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oamenii legii se vor afla mânie în staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud

ro

05 Aug, 2014 12:28 1575 Marime text
Oamenii legii vor desfăşura mâine, 6 august a.c., începând cu orele 11.00,  activităţi cu caracter informativ - preventiv circumscrise Planului de acţiune „Litoral 2014”.

Acţiunile sunt susţinute de poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi cei ai Serviciului Ordine Publică din I.P.J. Constanţa, sprijiniţi de specialişti ai Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul I.G.P.R şi reprezentanţii Centrului pentru Copii Dispăruţi şi Abuzaţi Sexual FOCUS.

Astfel, în tabăra New Paradise - Eforie Sud vor avea loc întâlniri cu elevii pentru discutarea unor teme legate de prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor – limitele răspunderii penale, consecinţele comiterii de infracţiuni, siguranţa pe internet, prevenirea dispariţiilor de minori, a furturilor şi a tâlhăriilor.

Turiştii aflaţi în Staţiunile Eforie Nord şi Sud vor beneficia de informaţii pentru prevenirea infracţiunilor de furt din camere de hotel şi de pe plajă, din autoturisme şi a infracţiunilor cu violenţă – în special a tâlhăriilor.

Scopul acestor acţiuni vizează creşterea gradului de siguranţă a turiştilor aflaţi pe Litoral prin promovarea unor mesaje antivictimizare şi informarea asupra riscurilor la care se pot expune.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii