Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O şoferiţă din Constanţa le-a pus nervii la încercare celorlalţi conducători auto, pe A2

ro

18 Jan, 2016 21:06 1872 Marime text
Nervii șoferilor sunt întinși la maximum în această perioadă. Există însă și conducători auto care nu îi respectă pe ceilalți participanți la trafic. Un cititor al ziatului nostru a fost martorul unui incident în zona Drajna. El ne-a povestit incidentul:
”Datorită condițiilor meteorologice, după cum știți traficul a fost deviat de pe A2 între Lehliul și Drajna pe drumul ”vechi” DN3A, unde s-au format cozi interminabile, cu oameni care stăteau liniștiți la coada respectându-se reciproc.     
Dar iaca  o stimată doamnă din Constanța cu nr: CT-56_LYY nu a binevoit să respecte participanții la trafic și s-a lansat în depășirea coloanei de peste 2km în zona Drajna cu un mascul feroce în dreapta dornic de scandal.
S-au mai văzut măgării dinastea peste tot în România, dar doamna aceasta, pe lângă faptul că ne-a batjocorit pe toţi care stăteam liniştiţi aşteptând să ne preia un echipaj de poliţie şi să continuăm drumul prin viscol şi zăpadă  - a împiedicat la deszăpezirea drumului (vezi foto), totodată tirurile care trebuiau să iasă de pe carosabilul relativ deszăpezit, dar fără rost că era femeia. Acest fapt a condus la încă o întârziere de câteva ore pentru toţi participanţii la trafic deja înfriguraţi şi deranjaţi de "jmecheria" acestei dudui cu clonţul mare.
Se pot observa în poze coloana de maşini şi totodată "forţarea" ei de a intra între maşinile care stăteau liniştite la coadă.
Rog daca se poate să se facă publice toate acestea poze şi nesimtirea femei. Și poate organele abilitate îi suspendă permisul. Erau și persoane bolnave în această coadă inteminabilă care nu au putut grăbi sosirea la unitățile spitalicești din zonă datorită acestei femei.
P.S.: Îmi cer scuze pt greșelile gramaticale dar acuma am ajuns acasă și suntem foarte obosiți după patru ore de stat la coada aceea. Vă mulțumesc. Marius”

 

Îi mulţumim domnului Marius pentru promptitudinea cu care ne-a scris. Aşteptăm cu interes de la cititorii ziarului nostru şi alte poveşti şi poze din trafic. Nebunia şi încălcarea unor reguli de bun simţ pe şoselele din România au dat mereu dureri de cap şoferilor din România. Poate făcându-le publice reuşim să schimbăm ceva în atitudinea unora.
În plus, dacă aveți cunoștință despre drumuri blocate sau pe care se circulă greu, dar despre care nu se știe din listele oficiale ale celor de la Centrul Infotrafic, aşteptăm să ne informaţi, astfel încât şi noi să îi anunţăm pe ceilalţi participanţi la trafic. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii