Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Militar de pe Fregata Mărăşeşti, înecat în zona Pescărie Năvodari. Medicii au declarat decesul (galerie foto+video)

ro

12 Jun, 2019 12:31 12101 Marime text
Salvatorii intervin în aceste momente în zona Perscărie din Năvodari pentru a salva o persoană înecată.

"Prin apel la 112 am fost solicitaţi să intervenim la o persoană posibil înecată, pe digul de sud Năvodari. Intervin colegii din cadrul Staţiei Midia cu o autospecială cu modul de prim ajutor, persoanei i se aplica protocolul de resuscitare", transmite ISU Constanţa.

IPJ Constanţa precizează că este vorba despre un bărbat din Constanţa.

UPDATE: Potrivit informaţiilor de la faţa locului, bărbatul înecat este bucătar pe Fregata Mărăşeşti şi are 34 ani.

La faţa locului a aterizat şi elicopterul SMURD.

Unul dintre salvatori povesteşte că bărbatul ar fi intrat în apă să se răcorească şi a dispărut, moment în care au intrat în apă şi l-au scos până la venirea salvatorilor.

Tânărul a fost declarat decedat.

"In ciuda eforturilor susținute ale pompierilor paramedici si a medicilor de pe elicopterul SMURD, din pacate bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare acesta fiind declarat decedat", precizează ISU Constanţa

UPDATE 2: Reprezentanţii Forţelor Navale Române confirmă fapzul că bărbatul lucra ca bucătar pe Fregata Mărăşeşti din 2006. În anul 2011 a participat  la misiunea Active Endeavour în Marea Mediterană cu Fregata Regina Maria.

UPDATE 3: Potrivit IPJ Constanţa, un bărbat, de 33 de ani, a decedat după ce s-ar fi scufundat pentru a culege rapane. De caz se ocupa Serviciul de Poliție Transporturi Maritime. În cauza a fost deschis un dosar de cercetare penală, sub coordonarea Parchetului Militar Constanța.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii