Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. O nouă acţiune de protest în Piaţa Victoriei. Manifestarea are loc după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare (video)

ro

21 Jun, 2018 19:33 1582 Marime text
Mai multe persoane s-au adunat în această seară în Piaţa Victoriei din Bucureşti unde participă la o acţiune de protest. 

Manifestanţii sunt mulţumiţi de sentinţa primită de Liviu Dragnea în dosarul DGASPC Constanţa. 

"O țară întreagă este ținută pe ghimpi de penalul Liviu Dragnea. PSD-ul a ajuns afacerea proprie a lui Dragnea și a clanului său mafiot. Locul lui Dragnea este la pușcărie. În anul Centenarului, România are nevoie de politicieni competenți. Guvernul Dancilă este cel mai incompetent guvern din ultimii 28 de ani. Guvernul slugarnic lui Dragnea trebuie să își dea demisia urgent. Liviu Dragnea nu uita, România nu-i a ta! Libertate te iubim, ori învingem ori murim!" - este mesajul transmis pe pagina de Facebook Rezistenţii din Piaţa Victoriei. 

UPDATE

Poliţia a închis traficul pe bulevardul Kiseleff, după ce numărul protestatarilor din Piaţa Victoriei a ajuns la câteva mii, informează Antena3.ro. 
 
Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, s-a aplicat deviere de la bd. Arhitect Ion Mincu până la Piaţa Victoriei şi de la Charles de Gaulle până la Piaţa Victoriei.
 
Protestatarii continuă să vină în număr mare în Piaţa Victoriei.
 

Sursa foto+video: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii