Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O maşină a explodat la Focşani! Incendiul ar fi fost provocat intenţionat

ro

28 Aug, 2016 18:09 3512 Marime text
O maşină parcată pe o stradă din Focşani a explodat şi a fost distrusă în totalitate, din cauza – spun autorităţile – folosirii intenţionate a unei surse e aprindere, informează Agerpres.

„În urma exploziei nu s-au înregistrat victime şi nici pagube materiale, cu excepţia ferestrelor unui cabinet stomatologic din apropiere“, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Ispectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Paul Bândar.


Surse din cadrul anchetei spun că incendiul a fost provocat. În interiorul autoturismului distrus au fost găsite resturi dintr-o sticlă cu o bucată de material, lucru ce sugerează că s-ar fi folosit un cocktail Molotov.

Proprietarul maşinii, Adrian Antonescu, le-a declarat poliţiştilor că nu ştie cine i-ar fi putut incendia maşina, dar le-a spus că în urmă cu patru luni a fost atacat pe scara blocului unde locuieşte de doi indivizi ce purtau cagule, care l-au bătut.

„Efectuăm verificări în vederea identificării posibililor autori şi stabilirii împrejurărilor comiterii faptelor“, a precizat subcomisarul Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii