Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Vatra Dornei va reface fațada investiției societății Forum Vacances SRL de pe bulevardul Tomis

ro

28 Apr, 2015 17:08 1870 Marime text
 
SC Paltinis SRL a obținut, ieri, de la primăria Constanța certificatul de urbanism în vederea refacerii fațadei și amplasarea firmei luminoasă investiției SC Forum Vacances SRL de pe bulevardul Tomis, numărul 117 din municipiul Constanța. Certificatul de urbanism cu numărul 1288 are o valabilitate de 24 de luni.
 
În calitate de moştenitor al lui Pascal Rafte, Maria Rafte a devenit unic asociat al societăţii Forum Vacances SRL, după decesul lui Pascal Rafte. Conform unei hotărâri publicate în Monitorul Oficial, maria Rafte l-a cooptat ca asociat în societate pe Angelo Ciprian Grancea. Maria rafte deţine acum 90,9% din părţile sociale, iar Angelo Ciprian Grancea, 9,1 %.
 
Totodată, Maria Rafte s-a retras din funcţia de administrator al Forum Vacances SRL, numindu-l în locul său pe Angelo Ciprian Grancea. Şi sediul social al firmei a fost schimbat, funcţionând acum la adresa Constanţa, bulevardul Tomis nr.117. De asemenea, obiectul principal de activitate al firmei a fost modificat în „Restaurante”. Angelo Ciprian Grancea deţine şi restaurantul „La strada” de pe bulevardul Mamaia.
 
SC Paltinis SRL este o firmă din Vatra Dornei ce a înregistrat la finalul anului 2013 o cifră de afaceri de 2.297.965 lei, un profit de 79.222 lei și 13 salariați.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii