Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE O ambulanță implicată într-un accident în zona restaurantului Rustic

ro

16 Aug, 2014 13:42 2965 Marime text
Ioana Vs a pus la dispoziția celor de la Info Trafic Constanța o fotografie de la un accident petrecut astăzi pe bulevardul Tomis, la intersecția cu Badea Cârțan, lângă restaurantul Rustic. Din câte se pare, o ambulanță a intrat în coliziune cu o mașină. Se circula greu dinspre Carrefour, au mai notat cei de la Info Trafic pe pagina de Facebook, în urmă cu 50 de minute.

UPDATE, ora 14.25:

Oamenii legii transmit că astăzi, în jurul orelor 12.32,  D.L.P. (femeie, de 46 ani, din municipiul Hârşova) a condus un autoturism în municipiul Constanța, pe bulevardul Tomis, dinspre strada Tulcei, către strada Badea Cârţan şi ajungând la intersectie cu aceasta, efectuează viraj stânga fără a se asigura îndeajuns
şi intră în coliziune cu o autospecială, condusă de B.V. (barbat, de 49 ani, din sat Cogealac)  pe bulevardul Tomis, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu catre strada Tulcei.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a numitei D.L.P. si a numitei G.D. (femeie, de 43 ani, din satul Cogealac), pasageră în autospecială.

UPDATE, 13.48:

Autospeciala se afla în misiune, având semnalele acustice și optice în funcțiune, și transporta un pacient dintr-o altă localitate la spitalul de urgență din Constanța, în momentul în care a avut loc coliziunea.

O altă Ambulanță a preluat pacientul pentru a-l transporta la spital.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii