Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O adolescentă de 14 ani a furat cheile BMW-ului X6 al părinţilor şi... s-a oprit în şanţ!

ro

30 Mar, 2016 12:12 2378 Marime text
 
O adolescentă de 14 ani a provocat un accident rutier. Cum a reușit? Probabil că într-un moment de teribilism adolescentin, copila a luat cheile BMW-ului X6 familiei fără știrea părinților, a urcat la volanul bolidului și s-a oprit… în șanț.

Evident că de vină a fost lipsa de experiență, dar și viteza foarte mare cu care circula copila. Fata nu era singură în mașină, ci cu o altă adolescentă, de 17 ani, din din comuna Rătești, care a fost rănită în urma accidentului produs de şoferiţa teribilistă.

Accidentul s-a produs pe DN 7, în zona localității argeșene Leordeni.
 
În comunicatul Inspectoratului judeţean de Poliţie Argeş, remis presei, se arată: "În ziua de 29.03 a.c., pe raza comunei Leordeni, o minoră de 14  ani, din  municipiul Piteşti în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere, din direcţia oraşul Găeşti către comuna Leordeni, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţul din partea dreaptă a drumului, privind direcţia sa de mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto şi a unei minore de 17 ani, din comuna Răteşti, pasageră în autoturism. Conducătoarea auto a fost condusă la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările au fost efectuate de poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Topoloveni.".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii