Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuntă printre VIP-uri Prefectul Palaz si sotia, naşi pentru proaspăta familie Chirciu (fotoreportaj)

ro

18 Jun, 2011 21:30 10450 Marime text

IMG_9373.jpgÎn week-end-ul trecut la Bucureşti, prefectul Claudiu Palaz împreună cu soţia sa Claudia au fost naşii de cununie civilă ai cuplului Roxana Zaheu, fiica fostului comandant al IPJ, Aurelian Zaheu şi Mircea Chirciu, băiatul primarului din Oltina, Gheorghe Chirciu. În acestea momente mirii şi naşii dar şi invitaţii se îndreaptă către Catedrala cu hramul Sfinţilor Petru şi Pavel. Cununia religioasă va avea loc începând cu ora 18.00 iar petrecerea tinerilor însurăţei se va ţine la Restaurantul Melody.

Update

18.01 - Mirii, Roxana şi Mircea însoţiti de părinţi şi naşii Claudia şi Claudiu Palaz au ajuns la Catedrala Sfinţii Petru şi Pavel din Constanta.

Galbenul este culoarea predominantă la nunta Roxanei Chirciu, fostă Zaheu împreună cu alesul inimii sale, Mircea. Mireasa poartă o rochie albă, cu voal amplu şi broderie şi a venit la braţ cu naşul Claudiu Palaz, îmbracat cu un costum negru la care se asortează o eşarfă galbenă la fel ca şi trandafirul din rever. Naşa, Claudia are o ţinută de culoarea soarelui, iar buchetul este tot din tradafiri galbeni. Socrul mic, fostul comandant al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Aurelian Zaheu face notă discordantă la nunta fiicei sale, purtând un papion roşu la costumul de culoare neagră. Atât naşa şi mirele, cât şi naşul şi mireasa au sosit la catedrală la bordul unor autoturisme de lux. Alaiul nupţial aşteaptă cu nerăbdare săvârşirea slujbei cununiei, care va fi oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu Înalt Preasfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Petrecerea are loc diseară, de la ora 20.00, la Restaurantul Melody din staţiunea Mamaia.

18.30 - A început slujba de cununie a Roxanei şi a lui Mircea Chirciu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • barosnu 28 Jun, 2011 01:52 niste mafioto ai chirciu si ei niste analfabeti care au impresia ca l-au apucat pe dumnezeu de picior.....sa le fie rusne
  • roman 19 Jun, 2011 11:02 mafiotul palaz -o fi avut sa dea bani saracul?i a dat ciote sau cusu?