Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Călători NU este necesară tipărirea biletului online

ro

09 Apr, 2015 21:17 2013 Marime text
CFR Călători informează că pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare Bilete CFR Online, clienţii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi pe platformă, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren. NU este necesară tipărirea biletului online. Identificarea călătorului în tren are loc în baza  ID-ului biletului electronic pe care şi-l pot nota sau a Cărţii de identitate.
 
Termenul minim de cumpărare al biletelor CFR online este de 12 ore. Oricare utilizator de internet are posibilitatea de a cumpăra bilete la toate trenurile care circulă cu regim de rezervare (InterRegio -IR, Regio Expres - RE) în trafic intern, la preţ întreg, copil, elev sau student, bilete dus-întors, minigrup 2 – 5 sau bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 6 – 30 zile.

Informaţii suplimentare despre utilizarea serviciului Bilete CFR  Online sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii