Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:12 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Notificarea ANAF care trebuie respectată în cinci zile

ro

15 Feb, 2016 20:22 1568 Marime text
Imobilele în care își desfășoară activitatea posturile Antena 1 și Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile, în urma notificării primite, în cursul zilei de astăzi, de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, care pune în executare sentința penală definitivă din 2013.
 
„Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, în calitate de organ de valorificare împuternicit conform prevederilor OG nr. 14/2007, ca reprezentant al statului român-proprietar al imobilelor ce au fost confiscate și trecute în proprietatea privată a statului, libere de orice sarcini, în baza unei sentințe judecătorești, a notificat astăzi, 15.02.2016, în scopul evacuării, persoanele juridice care ocupau imobilele anterior menționate”, conform unui comunicat remis ZIUA de Constanţa.
 
Notificarea de evacuare s-a realizat în vederea punerii în executare a sentinței penale nr. 701/26.09.2013, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 888/A/08.08.2014, pronunțată de Curtea de Apel București, Secția a II-a Penală.
 
Termenul pe care îl au la dispoziție persoanele notificate este de cinci zile lucrătoare de la data notificării.

După ce Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de închisoare în dosarul Institutului de Cercetări Alimentare, judecătorii au decis să confişte mare parte din averea sa şi a familiei. Prin urmare, sediile Intact şi ale televiziunilor fondate de fostul senator au trecut în proprietatea statului, după soluţia definitivă a Curţii de Apel.

Instanţa a decis confiscarea mai multor clădiri, printre care sediile GRIVCO, Antena 3 şi una dintre locuinţele lui Dan Voiculescu din centrul Capitalei, precum şi a unor sume mari de bani. Cu toate acestea, confiscarea terenurilor şi clădirilor a fost blocată de o serie de procese deschise în instanţă de firmele vizate de decizie. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii