Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nopţi gratuite de cazare pentru turişti printr-un program ANAT

ro

16 Aug, 2011 17:17 916 Marime text

Patronatul Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) a lansat a doua ediţie a programului social „Zile gratuite de vacanţă", prin care agenţiile de turism membre ANAT acordă un număr de zile gratuite de vacanţă, după modelul „plăteşti cinci nopţi şi stai şase sau şapte nopţi". Programul este realizat în parteneriat cu hotelierii din România şi se desfăşoară între 15 şi 31 august, se arată într-un comunicat emis marţi de ANAT. „Mai exact, turiştii care solicită informaţii agenţiilor de turism membre ANAT cu privire la vacanţele în România pentru perioada 15-31 august 2011 pot primi pentru preţul plătit una sau două nopţi gratuite de cazare", potrivit comunicatului.

„Zile gratuite de vacanţă" face parte din proiectul „Vacanţă în ţara mea. 2011, anul ofertelor speciale", proiect care reuneşte mai multe campanii promoţionale distincte, precum: "Înscrieri timpurii", "Mini-preţuri de vacanţă", "Supliment la masă", "Vacanţe speciale de evenimente", etc. Prima editie a acestui program, desfăşurat în perioada 15 iunie-15 iulie 2011, a atras un număr de peste 60 de hotelieri de pe litoral, dar şi din staţiuni montane şi 150 de agenţii de turism din toate judeţele ţării.

Reprezenanţii ANAT subliniază că aceste oferte şi programele speciale sunt disponibile numai în cadrul agenţiilor de turism membre ANAT şi nu direct, prin intermediul hotelurilor.

www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii