Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Noi tendinţe în chimia aplicată” Conferinţă internaţională, organizată de Universitatea „Ovidius” din Constanţa

ro

21 May, 2014 12:47 1755 Marime text

Universitatea „Ovidius” din Constanţa găzduieşte, în perioada 23-24 mai, conferinţa Chimia 2014 - „Noi tendinţe în chimia aplicată”, organizată de Departamentul de Chimie şi Inginerie Chimică, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie.
Manifestările ştiinţifice de acest gen au devenit deja o tradiţie pentru Universitatea „Ovidius”, prima conferinţă naţională, desfăşurându-se în anul 2000, în perioada 14-15 aprilie, urmând în anii 2003, 2006, pentru ca , mai apoi, conferinţele din 2009 şi 2012 să devină internaţionale.
Vor fi prezente la conferinţă diverse personalităţi din domeniu sosite din Italia, Olanda, Marea Britanie, Bulgaria, Albania, Macedonia şi Moldova, alături de reprezentanţii din România. Manifestarea are un caracter interdisciplinar, abordând domenii de vârf cu un puternic impact asupra calităţii vieţii şi a dezvoltării economiei naţionale. Acestea au rolul de a deschide noi direcţii de cercetare, dar în acelaşi timp, de a promova şi valorifica rezultatele activităţii de cercetare - dezvoltare ale colectivelor de cercetare.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii