Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Noi pachete cu droguri, găsite în această dimineață pe litoralul românesc. Unde au fost ascunse (galerie foto)

ro

07 Apr, 2019 09:30 3111 Marime text


În această dimineață, polițiști contănțeni au găsit noi pachete cu droguri. Unul la ora 6.50 la Eforie, unul la ora la 8.20 la Olimp, unul la ora  8.20 în localitatea 23 august,  unul la Costinești și unul în zona blocurilor Spectrum (zona Pecărie) din municipiul Constanța. 

Reamintim că ieri, IPJ Constanţa a avertizat n cetățenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete.  Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!  În momentul de față, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operațiune, într-un dosar de trafic de droguri, derulată de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT. Au fost găsite pachete de cocaină la Cap Aurora, Olimp, Tuzla, Costinesti, Mamaia, Navodari si spre plajele dinspre Rezervatia Deltei Dunarii.



UPDATE - Pe litoralul Mării Negre, se desfășoară, în continuare, operațiunea de căutare a pachetelor susceptibile a conține droguri. Activitățile au loc în cadrul unui dosar de trafic de droguri și sunt derulate de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT. În perioada 5-6 aprilie a.c., pe litoralul din județul Constanța s-a depistat și ridicat cantitatea de 131 de kilograme de droguri.
Reamintim cetățenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete.  Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!

UPDATE

Un nou pachet de droguri a fost găsit pe plaja din 23 August. Numărul total de pachete găsite astăzi a ajuns la 7.


Sursa foto: IPJ Constanța
 
Citește și: IPJ Constanţa, în alertă Pachete pe plajă, care conţin droguri cu o concentrație foarte mare (foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii