Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale în Constanţa Noapte plină de şoferi băuţi şi fără carnet, depistaţi la volan

ro

04 Apr, 2015 08:19 1994 Marime text
Seara trecută, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa, au depistat un tânăr de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Văii din municipiul Medgidia, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Câteva ore mai târziu, un bărbat de 30 de ani a condus un autoturism pe strada Poiana din oraş Ovidiu, acesta având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

De asemenea, la ora 00:35, un bărbat de 40 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0.88 mg / l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism pe strada Spiru Haret din municipiul Constanţa.

La ora 01:30, poliţiştii au depistat un bărbat de 27 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Chiliei din municipiul Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii