Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Bucățică, din Cernavodă, a fost trimis în judecată de DNA București

ro

02 Jan, 2016 08:59 2286 Marime text
  
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus trimiterea în judecată a lui Nicolae Bucățică, din Cernavodă, suspectat de trafic de influență, potrivit unor surse judiciare.
 
Dosarul a fost trimis spre soluționare Tribunalului Constanța. Primul termen a fost stabilit pentru data de 12 ianuarie.
 
Potrivit DNA, „în perioada octombrie-noiembrie 2015, inculpatul Bucățică Nicolae a pretins, în mai multe rânduri, pentru doi avocați, sume de bani cuprinse între 15.000 euro și 35.000 euro de la rudele a patru inculpați arestați preventiv într-un dosar aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța“.
 
„În schimbul acestor sume de bani, inculpatul a lăsat să se creadă că cei doi avocați pot influența magistrații învestiți să soluționeze cauza penală respectivă, astfel încât aceștia să dispună eliberarea din arest preventiv și soluții favorabile față de cele patru persoane“, se mai arată în documentele celor de la Anticorupție.
 
Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.  


Potrivit unor surse, bărbatul nu s-ar afla pentru prima dată în atenţia magistraţilor. În trecut, el a fost judecat şi condamnat la patru ani de închisoare, de Tribunalul Constanţa, pentru proxenetism şi trafic de persoane.
  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii