Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nici o noapte fără accidente rutiere pe străzile din Constanţa

ro

04 Aug, 2015 07:24 4036 Marime text
 
Un accident rutier a avut loc azi noapte, în jurul orei 1.30, în cartierul Faleză Nord, la intersecţia străzilor Unirii cu Zorelelor. Implicat a fost şi un taximetru. În utima perioadă, o serie de incideente rutiere cu maşini taxi au împânzit arterele din Constanţa. De multe ori vinovaţi au fost chiar taximetriştii, care adesea uită să acorde prioritate. Aceasta nu înseamnă că toţi taximetriştii sunt neatenţi la volan. Noi nu încercăm decât să tragem un semnal de alarmă asupra situaţiei.
 
Nu mai departe de nopţile trecute, un taximetru a fost acroşat de un alt şofer pe bulevardul Mamaia, din cauza faptului că cel aflat la volanul autoturismului taxi a schimbat banda fără să se asigure. Culmea, însă, poliţiştii care au anchetat accidentul au constatat că celălalt şofer se urcase la volan băut şi sub influenţa drogurilor!

Sursa foto: Facebook Info Trafic Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adi 04 Aug, 2015 07:47 Politia rutiera nu se implica suficient in a preintampina accidentele ce au loc sau care pot avea consecinte grave!Exemple sunt suficiente,dar va dau unul ce dainuie de cativa ani mai ales in perioada verii cand se fac concursuri de motociclete si autoturisme intre orele 22.00-02.00 pe anumite zone (ex.Gara-Dacia)!Exista si aspecte pe care politia rutiera nu le iau in consideratie:Nivelul de zgomot foarte ridicat al unor motociclete si autoturisme in Constanta prin ambalarea motorului,tevi esapament transformate ...Dincate stiu in afara de Legislatia mediului chiar si legislatia rutiera au prevederi pe aceste probleme!!