Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nenorocirile ar trebui să se întâmple pe vreme frumoasă De ce nu a putut să ajungă elicopterul la accidentul de la Năvodari în care a murit un copil de trei ani

ro

18 Oct, 2013 07:49 3205 Marime text
Referitor la accidentul petrecut astazi 17.10.2013 (Ieri-NR) in orasul Navodari, dorim sa precizam ca la ora apelului 15:38 in substatia de ambulanta Navodari, cele doua ambulante care erau in serviciu se aflau in misiune, una in comuna Corbu, la caz, iar cea de-a doua preda pacient la UPU Constanta. In aceste conditii medicul coordonator de la Dispeceratul medical SAJ Constanta, a raspuns la solicitare cu cea mai apropiata ambulanta  adecvata si anume echipajul SMURD tip C1 care se afla in SCJU Constanta.
Dorim sa precizam ca atat conditiile meteo cat si locul producerii accidentului nu au permis alertarea elicopterului SMURD.

Am dorit sa emitem acest comunicat pentru a sublinia modul corect in care a fost dispecerizat acest caz, alertandu-se cel mai competent si cel mai apropiat echipaj disponibil la acel moment.
Conducerea SAJ Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marius 18 Oct, 2013 12:16 Felicitari SAJ, SMURD & Co. .... Totul a fost perfect si pacientul mort, halal sa va fie! Standard romaneste, si va mai si laudati cu asta.Ipocritilor, incapabililor si nu in ultimul rand modestilor, dar doar la minte.