Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:26 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NASA face angajări. Iată ce trebuie să ştii să faci

ro

30 Nov, 2016 10:01 2597 Marime text
NASA selectează câţiva candidaţi norocoşi care să fie plătiţi pentru o sumă de bani incredibil de mare, de 100.000 de dolari. Tot ce au de făcut participanţii este să se relaxeze în pat toată ziua. 
 
Această oportunitate vine în contextul în care NASA pregăteşte ”Bed Best Bodies”, în care participanţii trebuie să stea în pat timp de 60 de zile continuu. Chiar dacă sună a job de vis - se pare că nu oricine poate să reziste acestei provocări, potrivit melemon.com.
 
Participanţii la studiu nu trebuie neapărat să doarmă în acest interval de timp - ei pot să citească, să se uite la televizor, să joace jocuri video, chiar şi să îşi folosească telefonul. Care este sensul acestui experiment?
NASA vrea să studieze cum reacţionează corpul oamenilor în condiţii de odihnă prelungită, în scopul pregătirii astronauţilor care merg în spaţiu. 
 
Cei de la NASA spun că experimentele din acest studiu au ca scop dobândirea a trei lucruri:
 
1. Înţelegerea modului în care fiziologia unei persoane în spaţiu ar putea afecta procesul anumitor misiuni.
2. Înţelegerea impactului stării fiziologice a unei persoane asupra abilităţii ei de a performa în cazul unor sarcini specifice.
3. Pregătirea unor măsuri de precauţie în ce priveşte deteriorarea pe care aceste condiţii fiziologice ar putea să le impună. 
 
Participanţii la experiment se împart în două categorii: grupul care face exerciţii şi grupul care trebuie să stea în permanenţă odihnit. Grupul care face exerciţii foloseşte diferite dispozitive care permit participanţilor la studiu să rămână activi în perioada în care stau întinşi. Grupul celor non-activi trebuie să se odihnească în permanenţă.

Sursa: http://www.businessmagazin.ro


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Angel madalin 13 Jan, 2019 17:39 Ași fi interesat de acest experiment astept un raspuns cum putem loa legstura
  • Robert 17 Jan, 2018 02:14 Boala curată!
  • Cristian 07 Dec, 2017 10:41 Pentru mine este un fleac am stat o data 5 luni pe pat,într-adevăr pentru mine este o relaxare sa stau pe pat.ma ofer și eu.Ce trebuie sa fac?
  • Marian 02 Dec, 2017 22:14 Sunt interesat .Unde trebuie s-a m-a anscriu ??
  • Lucian 06 Oct, 2017 02:26 Da am citit si sant deacord de acest experiment.Astept raspuns multumesc.
  • Berechet 03 Sep, 2017 19:48 Sunt ineresat de propunerea pe care a-ti facut-o pentru 2 luni.Nu sufar de nici o boala si pot sa fac asta.Astept un raspuns,multumesc.