Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”N-aţi făcut nimic greşit, sunteţi copii, să fiţi copii în continuare!”

ro

10 Jul, 2016 12:17 1577 Marime text
O poveste cu polițiști a devenit virală pe internet. Totul i se datorează unei jurnaliste de la Ziare.com care a povestit despre pățania unor copii. Este vrba despre niște politiști care au fost chemați de niște oameni deranjați de joaca copiilor. Ce a urmat este genial:

”Aici, în spatele blocului, se adună copii. Mulţi, de zici că e toată pruncimea din cartier, plus câţiva puşti mai măricei. Joacă toate jocurile copilăriei, se mai ciondănesc, fac larmă, se şi înjură: "Ponta!", "ba Ponta eşti tu".
Acuma, un vecin urâcios a chemat poliţia. Că-l deranjează ăştia micii, ca bat mingea şi poate sparg ceva. Au venit doi poliţişti - mvai, nişte Adonis în uniforme, nicio legătură cu sectoristul burtos - ceata s-a spart, puştii s-au ascuns după blocuri, una mică n-a mai apucat, a început să ţipe cât o ţin plămânii că ea n-a făcut nimic şi dacă totuşi cineva a făcut, nu e vina ei.
Poliţistul mai blonduţ a calmat junioara, hai că nu păţeşti nimic, nu plânge, nu îţi fac nimic, hai să vedem ce s-a întâmplat. De după colţul blocului, a început să se adune sfios puştimea. "Nenea, să vedeţi, că ne goneşte tot timpul, într-o seară ne-a gonit că nu putea să se uite la Euro că facem noi gălăgie".
Poliţistul mai creol (frumos răăău) mângâie un puşti pe cap. Aţi spart ceva? Nu, nenea, ne-am jucat! Vecinu' reclamangiu e şobolan fricos, nici n-a ieşit afară. Grupul de puşti e din ce în ce mai mare, au venit să-şi recupereze bicicletele şi mingile abandonate în fuga de poliţie.
Bărbaţii în uniformă îi adună pe toţi în jur, le vorbesc duios puştilor. N-aţi făcut nimic greşit, sunteţi copii, să fiţi copii în continuare! Uite, că nu are voie să vă supere, nici să vă gonească de aici, că nu e proprietatea lui. Şi dacă vă mai supără, să nu îi vorbiţi urât, mergeţi la părinţi, să ne cheme, şi noi îi dăm amendă. Apoi pleacă amândoi, dar nu înainte să strângă mâna fiecărui puşti. "Hai, cu forţă, bărbate"”
, scrie pe Facebook ziarista.
 
Marele Constantin Brâncuși spunea că atunci când ai încetat să fii mai copil, ai murit demult. Și are dreptate, nu credeți?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii