Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:55 24 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzica fanfarei RAJA a răsunat în această seara în Parcul Gării. Constănţenii, cuceriţi de spectacolul de lumini al fântânii arteziene (galerie foto+video)

ro

25 Jun, 2017 21:55 5031 Marime text
Constănțenii, dar și turiștii care s-au plimbat în această seară prin parcul de la Gară au fost martorii unui concert oferit de fanfara Muzica Apelor.

Cei 28 de instrumentiști de la percuție, clarineți, trompete, tromboane, flauți, dar și cei doi tubiști i-au încântat pe trecătorii de toate vârstele, dăruindu-le câteva momente de muzică bună. Concertul a cuprins arii și melodii de muzică ușoară și populară celebre, valsuri, dar și binecunoscutele marșuri militărești.


Totodată, în acestă seara RAJA a pus în funcţiune sistemul de iluminat al fântânii arteziere din Parcul Gării. Cei prezenţi au fost cuceriţi de jocul de lumini ale fântânii arteziene, care a fost  reabilitată de RAJA SA Constanţa.

Reamintim că în urmă cu aproximativ două luni, RAJA SA Constanţa a pus în funcțiune mai multe fântâni arteziene din municipiul Constanța. Aceste repere urbane au fost supuse unui amplu proces de reabilitare.

Astfel, a fost refăcută hidroizolația, au fost reparate/înlocuite instalațiile electrice, pompele și automatizările, țâșnitorile, sistemele de alimentare cu apă și bineînțeles, cișmelele.

În plus, aceste obiective, unele pentru prima dată, altele după mulți ani au fost modernizate cu instalații de lumini care dau un spactacol aparte odată cu lăsarea serii.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii