Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mutu minte iar „Discuțiile cu Beinur sunt de acum 2-3 ani!”

ro

16 Feb, 2011 01:38 1906 Marime text

24mutu_epa_2_ed16ce4a7d_ex.jpgDupă antrenamentul efectuat în această seară cu Fiorentina, pus să comenteze apariția discuțiilor pe care le-a avut cu interlopul Nuredine Beinur, fotbalistul Adrian Mutu a căutat să se disculpe.

Adrian Mutu, atacantul echipei de fotbal Fiorentina, n-a contestat veridicitatea discuțiilor pe care le-a avut cu interlopul Nuredin Beinur, dar le-a precizat jurnaliștilor italieni, care oricum nu cunosc cazul în detaliu, că acestea auavut loc cu mult timp în urmă.

„Sunt discuții de acum 2-3 ani. Sunt chestiuni amicale, unele de afaceri. Eu n-am nicio legătură cu ceea ce a făcut el", a căutat să se dezvinovățească „Briliantul", care abia a fost iertat de toscani după nemumăratele acte de indisciplină pe care le-a comis.

Versiunea piteșteanului nu este aceeași cu a anchetatorilor, care susțin că interceptările au fost efectuate în 2010. Mai precis, pe data de 12 mai a anului trecut.

Nu ar fi prima oară când Mutu se întrece în minciuni. Specialiștii consultați deunăzi de EVZ au susținut că vedeta are nevoie de terapie, pentru a se putea schimba.

Sursa: EVZ.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii