Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MRU Iniţiativa Civică de Centru Dreapta va avea sediu şi la Constanţa

ro

17 Aug, 2012 00:45 2263 Marime text

Mihai Răzvan Ungureanu este citat pe pagina de Facebook a Initiativei Civice de Centru Dreapta, mişcare al cărei membru fondator este, cu un îndemn la transformarea acestui ONG în partid politic. Mihai Răzvan Ungureanu a caracterizat şi celelalte mişcări politice de dreapta, PDL fiind "un partid mare, dar care nu şi-a băut încă ultimul pahar de cucută", iar Noua Republica "un partid fără trecut, fără prezent şi fără viitor".
"La ora actuală suntem cel mai mare ONG din România. Avem aproape 15 mii de membri şi sunt convins că putem ajunge rapid şi la 100.000", afirma MRU pe pagina de Facebook a Iniţiativei Civice de Centru Dreapta, mişcare al cărui membru fondator este alături de Monica Macovei, Cristian Preda sau Ioan Stanomir.
"Avem sedii in Bucureşti, Cluj, Timişoara, Arad, Braşov, vom avea în curând şi la Iaşi, la Constanţa, la Ploieşti, vom mai avea câteva în Bucureşti şi vom acoperi toată ţara, aşa că până duminică aştept răspunsurile voastre la întrebarea: ne transformăm în partid sau rămânem un club de discuţii, o bâzâială etică pentru partidele politice?", a mai spus MRU, care a continuat cu o caracterizare a celorlalte partide existente pe eşichierul de dreapta al politicii româneşti.

sursa: hotnews.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ioan Semovin 19 Aug, 2012 12:54 E bine ca transformarea sa se faca cat mai repede. Cu multa speranta si deosebita stima