Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mormântul afaceristului George Naghi a luat foc

ro

28 Aug, 2011 18:53 1852 Marime text

Un incendiu a izbucnit, duminică, la mormântul omului de afaceri George Naghi din Cimitirul "Sfântul Gheorghe" din municipiul Călăraşi, crucea, un tablou cu fotografia omului de afaceri şi coroanele de flori fiind total distruse, informează b1.ro. Localnicii care se aflau duminică dimineață la cimitir spun că, la un moment dat, la mormântul fostului patron al Aldis au apărut doi tineri, un băiat şi o fată, care însă nu ar fi aprins niciun foc, după care au văzut că s-a declanşat un incendiu.

La faţa locului a mers un echipaj de pompieri militari care a lichidat în câteva minute incendiul. Potrivit acestora, focul ar fi izbucnit de la lumânările aprinse în preajma mormântului.

În urma incendiului au fost distruse în totalitate crucea, un tablou cu fotografia omului de afaceri şi coroanele de flori şi parţial placa din marmură.

Patronul producătorului de mezeluri Aldis, George Naghi, a decedat pe data de 7 august, iar soţia sa, Alina, a fost rănită grav în urma unui accident nautic care a avut loc pe Braţul Borcea al Dunării.

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/un-incendiu-a-izbucnit-la-mormantul-omului-de-afaceri-george-naghi-10301.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii