Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiune secretă a poliţiei Florin Vasile, fratele asistentei dispărute dă explicaţii la OTV

ro

13 Dec, 2010 06:27 4242 Marime text
disparuta_41245.jpgPovestea dispariţiei asistentei Luminiţa Magdalena Călin a început vineri noaptea, în jurul orelor 02.00. Atunci, poliţiştii, din Nicolae Bălcescu au făcut semn şoferului unui Peugeot, cu numar de înmatriculare B-71-CCL, care în loc să oprească a mărit viteza.

După o scurtă urmărire, aproape de Stupina, poliţiştii au găsit maşina ieşită din şosea, şi împotmolită în arătură, iar lângă autoturism era o femeie. Era Luminiţa Magdalena Călin, pe care nimeni nu a mai văzut-o de atunci, care nu se ştie cum a dispărut de lângă ei. Aseară, fratele femeii a intrat în direct la emisiunea lui Dan Diaconescu, la OTV.

Acesta spune că poliţia a urmărit-o cam 25 de kilometri, până au găsit-o împotmolită în arătură şi în acest timp femeia chiar i-ar fi şicanat în trafic, având o maşină mai puternică decât a oamenilor legii. Tot el a mai declarat la OTV că poliţiştii ar fi declarat că pe acest traseu, chiar s-ar fi dus şi s-ar fi întors pe traseul de urmărire de vreo două-trei ori, fără să poată indica unde a întors maşina în viteză. Florin Vasile spune că sora lui nu ar fi avut ce căuta acolo, şi nu s-ar fi dus niciodată aşa departe fără nici un motiv. Fratele femeii mai spune că oferă o recompensă de câteva mii de euro, dar tot el acuză poliţia că ar fi dat spre urmărire o altă fotografie.

Luminiţa Magdalena Călin este asistent universitar şi, până în primăvara acestui an, a predat la ASE în Bucureşti, are 1,65 m înălţime, aproximativ 60 de kilograme, iar în seara în care a dispărut purta o geacă bej, blugi şi cizme normale. Nu avea probleme financiare sau de altă natură. Era divorţată, fostul său soţi fiind fiul unui mare profesor univeritar. Avea masteratul făcut la Paris

Tot el spune că femeia era deprimată de la moartea tatălui lor care s-a prăpădit acum trei ani. Nimeni însă nu înţelege de ce poliţia a dat greşit fotografia de căutare, Luminiţa fiind cu părul negru iar cea pe care o căutau era blondă. Totodată, nimeni nu înţelege de ce poliţia nu a mediatizat cazul.

Sursa foto: TV Neptun

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 02 Mar, 2011 18:43 pt fratele lui luminita -contactati-ma urgent 0722929543
  • UFO_Stealth_Agency 14 Dec, 2010 16:22 In atentia Fratelui "disparutei" Luminiţa Magdalena Călin : Nu mai pierde timpul pe la usele politiei, ca este timp degeaba pierdut cu lacheii astia din politie si nu o sa faca nimic ca sa iti gaseasca sora. Contacteaza-ma aici : UFO_Stealth_Agency@Yahoo.com Am experienta in astfel de cazuri, nu am nevoie de recompensa ta pentru ca si eu am o sora, implicatiile sunt cu legatura politice, mai multe deduci tu.
  • emil 13 Dec, 2010 21:38 Pai daca politia era pe urmele ei ,politia a urmarit-o sa spuna politia unde a ascuns-o si cum a ascuns-o ,ca doar nu a fost utmarita de gheorghita psihopatul ci de politia romana .
  • marius 13 Dec, 2010 11:17 lasati mai presupunerile ca daca politia isi face zero treaba si sunt infractori sau falsi aparatori ai legii ,de ce-i mai plateste statul ....nu-i nici o elodie .Cioaca e criminalul .Peste cinci ani va fi arestat .Vor fi dati afara falsii aparatori ai legii.Elodia a existat ,elodia a murit in chinuri groznice deoarece au fost atatea dovezi si plus de asta a murit de durere si tatal ei.Elodia nu e telenovela ,elodia a fost un om sinimeni pe pamant nu are voie sa-si bata joc de sufletul altui om . .
  • justice 13 Dec, 2010 06:53 o transforma in noua elodie,nu v ati prins cu s o balan care il ataca pe mazare la anyena 1 si apoi cazat la flora il lauda-santaj ca la dan diaconescu in direct? intrebati l pe zaschievici-sint imagini in arhiva- se folosesc de destine de necazuri ptr a ajunge sus