Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încarcerat la Poarta Albă Miron Mitrea și-a scris memoriile despre Revoluție și Mineriadă - exclusiv evz.ro

ro

21 Jul, 2015 13:41 2304 Marime text
Încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, fostul parlamentar PSD a scris prima lui carte de după gratii: „Amintiri …subiective. Momente de istorie imediată”, în care dezvăluie experiențe inedite trăite cu Petre Roman și Ion Iliescu.

Revoluția din 1989 l-a prins la Autobaza Întreprinderii de Utilaj Greu pentru Construcții (IUGC) București. Acum, Penitenciarul Poarta Albă, unde ispășește doi ani de închisoare, l-a „încarcerat” pentru opt ore pe zi la Autobaza unei firme de transport privat din Constanța. Mai mult, fostul parlamentar PSD a intrat în rândul scriitorilor de după gratii

Fostul șef al Sindicatului Șoferilor din România, Miron Mitrea, a fost condamnat definitiv, pe 13 februarie, la doi ani de închisoare cu executare, fiind acuzat de DNA că a luat mită de la Irina Jianu, fostul inspector șef al Inspectoratului de Stat în Construcții. Pentru a-și păstra funcția, aceasta ar fi efectuat lucrările de renovare la casa mamei lui Mitrea. Căutat cu mare tărăboi la București, inculpatul a anunțat calm, de la Constanța, că se pune la dispoziția autorităților și, în aceeași zi, la ora 18.00, era deja la Poarta Albă.

Sursa text: evz.ro



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii