Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:40 25 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Geoană „Guvernarea PSD nu va mai putea să dureze foarte mult”

ro

28 Nov, 2014 16:16 748 Marime text
Senatorul Mircea Geoană, exclus din PSD, a declarat, astăzi, că nu va contribui deliberat la căderea Guvernului Ponta, dar că guvernarea PSD nu va mai dura, arătând că există un dicton vechi potrivit căruia „câştigătorul ia totul”, scrie Mediafax.

„Eu nu voi contribui în mod deliberat la căderea unui Guvern PSD chiar dacă Ponta nu merită să fie şeful PSD. Ştiu să fac o distincţie pe interesele mai largi ale partidului şi o persoană sau alta”, a spus Geoană, întrebat dacă la o moţiune de cenzură ar vota pentru căderea Guvernului.

El a adăugat că este de părere că oricum guvernarea PSD nu va mai dura foarte mult.

„Din punctul meu de vedere, cu sau fără evoluţii în grupurile parlamentare ale PSD, există un dicton vechi care se aplică în România, «Câştigătorul ia totul» şi câştigătorul alegerilor prezidenţiale îşi va forma majoritatea proprie. Când? Este mai degrabă o problemă de calcul politic, decât de realitate strategică. Guvernarea PSD nu va mai putea să dureze foarte mult. Cât va dura, va dura, dar nu va fi cu o sabotare din interior, nu este stilul meu, nu fac aşa ceva”, a adăugat Geoană.

Sursa: Mediafax

Ti-a placut articolul?

Comentarii