Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:16 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Geoană crede că Victor Ponta ar trebui să demisioneze

ro

21 Jun, 2015 18:59 847 Marime text
 
Mircea Geoană susține că premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze din funcție dacă nu își poate îndeplini atribuțiile de prim ministru din motive personale. 
 
"Guvernarea României nu trebuie să fie un loc de muncă part-time pentru o persoană care are prea multe probleme personale pe cap și nu se poate ocupa de guvernarea țării (...) Românii au dreptul ca în fruntea Guvernului să fie o persoană preocupată de guvernare, nu de rezolvarea unor probleme de natură juridică sau personală. Victor Ponta se dovedește încă o dată nedemn de funcția pe care o deține. De mai bine de 10 zile, Primul — ministru al României nu și-a mai îndeplinit responsabilitățile față de cetățenii pe care ar trebui să-i reprezinte", a precizat președintele Partidului Social Românesc într-un comunicat citat de Agerpres, preluat de b1.ro.
 
Geoană a mai adăugat că guvernarea țării nu trebuie să depindă de o singură persoană și că Ponta ar trebui să nu se mai întoarcă la Palatul Victoria.
 
"Dacă, din motive personale nu poate să-și îndeplinească responsabilitățile asumate — pentru că toate motivele invocate până acum sunt personale — Victor Ponta trebuie să-și dea demisia imediat din funcția de prim-ministru. Guvernarea acestei țări nu trebuie să depindă de o singură persoană pentru că, din fericire, România este un stat democratic, nu unul autocratic. Acest adevărat Victor Stănculescu al politicii actuale nu poate și nu trebuie să mai revină la Palatul Victoria", a conchis Geoană. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii