Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Băsescu Casa de avocatură Calafus şi-a făcut reclamă gratuită pe numele meu

ro

27 Sep, 2011 22:18 1969 Marime text
Mircea Băsescu, fratele şefului statului, a declarat marţi, în exclusivitate pentru AGERPRES, că este dispus să renunţe la colaborarea cu casa de avocatură "Calafus şi asociaţii", dacă aceasta nu lămureşte public condiţiile în care a ajuns să-l reprezinte pe inculpatul Sandu Anghel.

"În urmă cu peste un an, am angajat casa de avocatură Calafus şi asociaţii, pentru a mă reprezenta în procesul de calomnie pe care l-am intentat jurnalistului Sorin Roşca Stănescu. În aceste condiţii am colaborat cu avocatul Sorin Calafus, care s-a ocupat de acest caz. Astăzi ( 27 septembrie- n.n.) am fost însă surprins neplăcut de declaraţiile tânărului Şerban Calafus, fiul avocatului cu care am colaborat, care, în calitate de apărător al lui Sandu Anghel, a insinuat numele Mircea Băsescu în declaraţiile oferite presei în faţa Tribunalului din Craiova. Contractul meu de reprezentare cu casa de avocatură Calafus se referă strict la procesul cu Sorin Roşca Stănescu. În aceste condiţii consider impardonabilă şi neprofesională atitudinea tânărului avocat Şerban Calafus, care a încercat să-şi facă reclamă vehiculând numele Mircea Băsescu în acest caz. Atenţionez pe această cale firma de avocatură că dacă nu clarifică imediat, în mod explicit, natura relaţiei profesionale cu Sandu Anghel, fără a lăsa loc de dubii sau interpretări care să mă plaseze în această conjunctură, sunt dispus să renunţ imediat la serviciile lor" - a declarat Mircea Băsescu pentru AGERPRES.

Avocatul Şerban Calafus a susţinut, marţi, la Craiova, că îl apără pe Bercea Mondial datorită legăturii pe care o are acesta cu familia Băsescu. "Domnul Băsescu este naşul uneia dintre nepoatele lui Bercea. Eu şi cu tatăl meu suntem avocaţii familiei Băsescu de ceva timp. Dată fiind legătura dintre familia Anghel şi familia Băsescu Mircea(....)Domnul Mircea Băsescu a apelat la noi ca să-l apărăm pe Bercea, care este complet demoralizat. Este la prima sa experienţă cu închisoarea", a afirmat Şerban Calafus la postul Antena 3. AGERPRES

Sursa: Agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii