Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Minoră rănită într-un accident rutier la Techirghiol. Șoferul era băut și a fugit de la locul faptei

ro

16 Jul, 2018 07:22 5236 Marime text
O adolescentă, în vârstă de 15 ani a fost rănită într-un accident rutier ce a avut loc la Techirghiol. Șoferul implicat era sub influența băuturilor alcoolice și a fugit de la locul faptei. 

Conform IPJ Constanța, la data de 15 iulie a.c., în jurul orei 22.26,  un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din orașul Techirghiol, a condus un auto marca BMW pe str. Nicolae Balcescu din loc. Techirghiol dinspre str. Tudor Vladimirescu spre str. Plantelor și, ajungând în zona imobilului cu nr. 45, a surprins și accidentat o minoră, în vârstă de 15 ani, din orașul Techirghiol, care se deplasa pe partea dreapta a părții carosabile, neexistand trotuar.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind ulterior identificat în  localitatea Techirghiol.
       
Potrivit IPJ Constanța, conducătorul auto se afla într-o stare avansată de ebrietate, iar în urma analizării mostrelor biologice, a rezultat faptul ca acesta avea o alcoolemie de 1,90 mg/l alcool pur în sânge.

UPDATE. Șoferul, reținut

Conducătorul auto a fost reținut pe baza de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în C.R.A.P. Constanța.

UPDATE: 

Potrivit IPJ Constanța, autorul accidentului din Techirghiol a fost arestat preventiv pentru 20 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii