Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Transporturilor Varianta ocolitoare Bacău va fi finalizată înainte de termen

ro

18 May, 2019 16:10 975 Marime text
Varianta ocolitoare Bacău va fi finalizată înainte de termenul stabilit în contract, în condiţiile în care stadiul lucrărilor este de 20%, la două luni de la demararea lucrărilor, potrivit ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, relatează AGERPRES.

"Finalizăm Varianta Ocolitoare Bacău înainte de termenul stabilit în contract! Am verificat lucrările la "Varianta Ocolitoare Bacău" şi am constatat că stadiul fizic este de 20%, în condiţiile în care constructorul a început lucrările în urmă cu 2 luni. O mobilizare exemplară! Chiar dacă vremea nu este optimă pentru lucrări pe şantier, am văzut că utilajele şi muncitorii sunt pe teren şi îşi fac treaba. O astfel de mobilizare aştept din partea tuturor constructorilor care au contracte cu statul român. Să-şi respecte angajamentul, să lucreze cu seriozitate, să se încadreze în termenul stabilit şi să-şi plătească subcontractorii români!", a scris Cuc pe pagina sa de Facebook.


El a anunţat că sâmbătă a fost lansată şi licitaţia pentru Autostrada Bacău - Braşov, pentru proiectul tehnic şi studiul de fezabilitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii