Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Mihai Fifor a fost desemnat ca premier interimar de președintele Klaus Iohannis. Ce a mai declarat șeful statului

ro

16 Jan, 2018 12:40 1881 Marime text
Președintele Klaus Iohannis a susținut astăzi o declarație de presă în contextul demisiei premierului Mihai Tudose. 

”Premierul Tudose mi-a înaintat demisia și am acceptat-o. Această situație în care s-a ajuns mă nemulțumețte profound și este o situație care mă îngrijorează. Iată că ănb primul an de după alegeri avem deja două guverne PSD eșuate Acum evident că este nevoie de un guvern pentru a scurta cât se poate de mult situația de incertitude. Eu vreau să avem o procedură rapidă care va duce la stabilirea unui nou guvern fiind că această nesiguranță politică să nu degenereze în instabilitate politică. Vreau să previn posibile urmări negative ale acestei crize generate în interiorul PSD-ului” - a declarat președintele Klaus Iohannis.


De asemenea acesta a mai precizat că, după demisia premierului l-a desemnat pe ministrul Fifor ca interimar la conducerea Guvernului. 

”Pentru a avea o procedură rapidă am decis să convoc consultări cu partidele parlamentare pentru mâine. Voi trimite chiar acum invitațiile de participare la consultări” - a mai adăugat Șeful Statului. 

 Sursa foto: MApN
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii