Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Gabriel Leș a discutat cu militarii din teatrele de operaţii şi misiuni externe printr-o videoconferință

ro

24 Apr, 2019 15:52 1686 Marime text
Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, și șeful Statului Major al Apărării, general Nicolae Ciucă, au discutat, miercuri, 24 aprilie, în cadrul unei videoconferinţe desfășurate la sediul M.Ap.N., cu echipele de comandă ale structurilor dislocate în teatrele de operaţii din Afganistan, Kosovo și Bosnia și Herţegovina, precum şi în Polonia, cu ocazia Zilei Forțelor Terestre și a Sărbătorilor Pascale.

Militarii români au prezentat analiza situației de securitate din zonele de responsabilitate, stadiul de îndeplinire a misiunilor și au raportat că starea de sănătate și nivelul moralului personalului sunt foarte bune.

„Ziua Forțelor Terestre reprezintă un reper important, nu doar în calendarul tradiţiilor militare, ci pentru întreaga noastră naţiune, o zi în care cinstim trecutul glorios al armatei noastre, în care preţuim prezentul şi ne gândim cu speranţe la viitor. Ţara datorează, în egală măsură, respect şi gratitudine şi militarilor din Forțele Terestre aflați în misiune în teatrele de operații internaționale.

Vă asigur, dragi camarazi, de întreaga noastră preţuire şi vă aşteptăm sănătoşi acasă, cu misiunile îndeplinite, aşa cum ne-aţi obişnuit, la standarde impecabile. Vă dorim ca Sărbătorile Pascale să vă aducă lumină și bucurie în suflet, și vă asigurăm că suntem mereu cu gândul la voi și la familiile dumneavoastră. Vă mulţumesc, dragi colegi, pentru seriozitatea cu care vă îndepliniţi misiunile!”, a transmis ministrul apărării naţionale, Gabriel Leș, militarilor aflaţi misiuni, în afara graniţelor ţării, mulţumindu-le totodată, pentru modul în care își fac datoria faţă de ţară, departe de familii, asigurându-i de tot sprijinul din partea ministerului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii